Coaching „Diversitate”- accelerarea învațării intr-o perioadă creativ disruptivă

Adaptarea și aprecierea diversității „accesibile” după perioade de schimbări rapide & intense

Descrierea

Exista „o fereastra deschisă” către învățarea rapidă adusa de o situatie de schimbări intense precum cea declanșată de COVID 19. Înainte ca ea să se închidă ca un proces normal de evoluție, ai oportunitatea de a selecta ceea ce alegi sa inveti din aceasta perioada, de a ancora acțiunile tale și a le da forță. 

În egala măsură este un proces prin care alegi la ce renunți. Accesand diversitatea, eliminand conflicte interne si externe experimentezi învatare accelerată & învatare creativă (Lonka, 2018).

Posibile „de ce uri” pentru a urma un astfel de program: sunt parinte si susțin o educație integrata a secolului 21; sunt un manager și sustin dialog generativ ( WeQ) pentru echipa; sunt mama si proiectul meu/munca mea e familia adaptivă; sunt un angajat și munca mea e în continuă schimbare.

Sursele de bază pentru practică: Theory U MIT, Competențele secolul 21 ( Kirsti Lonka, Facultatea de Psihologie Educațională, Universitatea din Helsinki), Dezvoltarea și Învățarea (Robert Kegan).

Program & Curriculum

Modul 1

Anduranta/Perseverență: imaginea celui care schimba/care „sta neclintit”.

Modul 2

Practicarea compasiunii și empatiei- instrumente de ” a reumple paharul”- imaginea celui care se conectează.

Modul 3

Acțiune & integrarea acțiunii- imaginea celui care creează (design based thinking).

Modul 4

Self-leadership: imaginea celui care ia decizii.

Cu ce rămân...

1. Programul creează contextul practicării unor instrumente de prezență, integrare & creativitate pentru cei care vor sa aseze invatarea rapida din perioada de schimbare masiva
2. Un program „hands on” aplicat care vine sa susțină acțiunea din „diversitate” accesand curajul, vulnerabilitatea.
3. La finalul fiecărui modul vei avea instrumente pentru practica ta de zi cu zi a prezenței, reflecției si acțiuni concrete pentru tine și sa le poti practica cu cei din jurul tau ca un mod de conectare.

Echipa programului

Andreea Gatman – ICF certified Coach , ICF Team Certified Coach, EUNEOS Trainer: Noi medii de învățare, Dezvoltarea Școlii, Curriculum Integrat, Competențe și Strategii de Coaching pentru profesori, Învățarea prin Leadership si Embodiment

Coaching „Diversitate”- accelerarea învațării intr-o perioadă creativ disruptivă

Would you like to join us?

Clear
Scroll to Top