Diversitate

Coaching „Diversitate”- accelerarea învațării intr-o perioadă creativ disruptivă

imagine Louise Hay,

Adaptarea și aprecierea diversității „acesibile” după perioade de schimbări rapide & intense

Descrierea

Exista „o fereastra deschisă” către învățarea rapidă adusa de o situatie de schimbări intense precum cea declanșată de COVID 19. Înainte ca ea să se închidă ca un proces normal de evoluție, ai oportunitatea de a selecta ceea ce alegi sa inveti din aceasta perioada, de a ancora acțiunile tale și a le da forță. În egala măsură este un proces prin care alegi la ce renunți. Accesand diversitatea, eliminand conflicte interne si externe experimentezi învatare accelerată & învatare creativă (Lonka, 2018).

Posibile „de ce uri” pentru a urma un astfel de program: sunt parinte si susțin o educație integrata a secolului 21; sunt un manager și sustin dialog generativ ( WeQ) pentru echipa; sunt mama si proiectul meu/munca mea e familia adaptivă; sunt un angajat și munca mea e în continuă schimbare.

Sursele de bază pentru practică: Theory U MIT, Competențele secolul 21 ( Kirsti Lonka, Facultatea de Psihologie Educațională, Universitatea din Helsinki), Dezvoltarea și Învățarea ( Robert Kegan).

In paudrea finlandeza copacii cazuti au rolul lor nu sunt taiati, nu se curata terenul de ei, insula Vallisaari mai 2020

Program Modulul 1: Anduranta/Perseverență: imaginea celui care schimba/care „sta neclintit”; Modulul 2: Practicarea compasiunii și empatiei- instrumente de ” a reumple paharul”- imaginea celui care se conectează; Modulul 3- Acțiune & integrarea acțiunii- imaginea celui care crează (design based thinking); Modulul 4- Self-leadership: imaginea celui care ia decizii.

Pentru o intelegere de ansablu te invit sa accesezi blogul

Coach& Facilitator

Andreea Gatman- Coach Certificat ACSTH & ANC, membru ICF, facilitator educational in Helsinki Finlanda din 2016 alături de EUNEOS OY Finlanda. Practicant metoda U lab, MIT- Presencing Institute. MBA in Guvernare si Management Public , Modul Vienna University cu studii in știinte politice și diplomatice, SNSPA și Universitatea Bologna.

Andreea Gatman
Participare individuala

100 lei

1 sesiune LIVE & acces la instrumente de practică, toate cele 4 sesiuni 400 de lei

Participare in grup de 3

250 lei

1 sesiune LIVE & acces la instrumente de practică, toate cele 4 sesiuni 1000 de lei

Participare frup de 5

400 lei

1 sesiune LIVE & acces la instrumente de practică; toate cele 4 sesiuni 1600 de lei

Raman cu….

Programul crează contextul practicării unor instrumente de prezență, integrare & creativitate pentru cei care vor sa aseze invatarea rapida din perioada de schimbare masiva. Un program „hands on” aplicat care vine sa susțină acțiunea din „diversitate” accesand curajul, vulnerabilitatea.

La finalul fiecărui modul vei avea 2 instrumente pentru practica ta de zi cu zi a prezenței, reflecției si acțiuni concrete pentru tine și sa le poti practica cu cei din jurul tau ca un mod de conectare.

%d blogeri au apreciat: